Lokacija

Hiša kruha se nahaja na poti med Škofjo Loko in Kranjem. Dostop je možen z osebnim avtomobilom, avtobusom, vlakom.

 

Iz smeri Kranj: v kraju Sv. Duh zavijete levo pri tabli Uršulinski samostan oz. za avtobusno postajo Forme za smer Kranj. Na koncu ulice je na desni parkirišče, naravnost pa vhod v Hišo kruha.

Iz smeri Ljubljana ali Škofja Loka: v kraju Sv. Duh peljete mimo župnijske cerkve ob cesti in pred avtobusno postajo Forme za smer Kranj zavijete desno. Na koncu ulice je na desni parkirišče, naravnost pa vhod v Hišo kruha.

Z vlaka stopite na postaji Škofja Loka. S postaje zavijete desno in sledite železniški progi proti Kranju. Pot, dolga 2,3 km, vodi skozi vas Sv. Duh in vas pripelje do Hiše kruha.

Z avtobusa iz smeri Kranj izstopite na avtobusni postaji Forme (kraj Sv. Duh). Pot v smeri proti Škofji Loki nadaljujete 100 m peš in za avtobusno postajo za smer Kranj ob tabli Uršulinski samostan zavijete levo. Čez 150 m pridete do Hiše kruha.

Z avtobusa iz smeri Škofja Loka izstopite na avtobusni postaji Forme (kraj Sv. Duh), ki stoji takoj za odcepom, ki vodi k Hiši kruha. Pri odcepu je tudi tabla Uršulinski samostan, ki vas vodi do Hiše kruha.