slavite boga v svojem telesu (1)V našem telesu je shranjena celotna zgodba dogodkov, podob, čustev – zgodba našega življenja. Boleča čustva navadno potlačimo in tako podzavestno vplivajo na naše življenje, na odnose, odločitve. Vplivajo tudi na naš odnos z Bogom, odnos do nas samih in naših bližnjih. V duhovnih vajah Slavite Boga v svojem telesu bomo tudi preko vaje na telesu prisluhnili, kaj nam Gospod govori po našem telesu, bolečinah, sanjah. Ob soočenju s potlačenimi čustvi v nas bomo imeli priložnost, da bolečino prinesemo Gospodu v molitvi, prosimo za dar odrešenja, odpuščanja, prepustitve in končno pustimo, da se boleči dogodki in čustva zdravo umestijo v našo življenjsko zgodbo.

Duhovne vaje potekajo v tišini. Zjutraj je skupno srečanje, nato čas za osebno molitev ob Božji Besedi, tekom dneva priložnost za osebni pogovor z duhovnim spremljevalcem in za vajo na telesu, zvečer sv. maša.

Duhovne vaje se začnejo ob 18.00, končajo ob 16.00:

  • 1.–8. julij 2018 (lahko tudi za krajši čas)

Vodita s. Judita Mihelčič in duhovnik Andrej Saje.

Svetovani prispevek za bivanje in program je 30 € na dan (skupaj 240 €).

Študenti, samohranilci, brezposelni ali drugače finančno preizkušene dajo prispevek, ki ga zmorejo. Označite v prijavnici pod opombami, da bi dali nižji prispevek.

Kdor pa lahko da kakšen evro več, je dobrodošlo za kritje stroškov tistim, ki dajo manj.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone