Slavite Boga v svojem telesu

Slavite Boga v svojem telesu

slavite boga v svojem telesu (1)V našem telesu je shranjena celotna zgodba dogodkov, podob, čustev – zgodba našega življenja. Boleča čustva navadno potlačimo in tako podzavestno vplivajo na naše življenje, na odnose, odločitve. Vplivajo tudi na naš odnos z Bogom, odnos do nas samih in naših bližnjih. V duhovnih vajah Slavite Boga v svojem telesu bomo tudi preko vaje na telesu prisluhnili, kaj nam Gospod govori po našem telesu, bolečinah, sanjah. Ob soočenju s potlačenimi čustvi v nas bomo imeli priložnost, da bolečino prinesemo Gospodu v molitvi, prosimo za dar odrešenja, odpuščanja, prepustitve in končno pustimo, da se boleči dogodki in čustva zdravo umestijo v našo življenjsko zgodbo.

Duhovne vaje potekajo v tišini. Zjutraj je skupno srečanje, nato čas za osebno molitev ob Božji Besedi, tekom dneva priložnost za osebni pogovor z duhovnim spremljevalcem in za vajo na telesu, zvečer sv. maša.

Sprejem je ob 18.00, sklep ob 17.00:

  • 17.–23. julij 2020 (lahko tudi za krajši čas)

Vodijo s. Judita Mihelčič, duhovnik Andrej Saje in ekipa za telesno-emocionalno terapijo.

Svetovani prispevek za bivanje je 189 €, program je 70 € (skupaj 259 €). Za dodatne individualne vaje dela s telesom je doplačilo 35 €/vajo.

Študenti, samohranilci, brezposelni ali drugače finančno preizkušene dajo prispevek, ki ga zmorejo. Označite v prijavnici pod opombami, da bi dali nižji prispevek.

Kdor pa lahko da kakšen evro več, je dobrodošlo za kritje stroškov tistim, ki dajo manj.

Prijavnica 4 – večdnevni programi