Telesno-emocionalna terapija (EQ Bodywork)

Telesno-emocionalna terapija (EQ Bodywork)

slavite boga v svojem telesu (1)Boleča čustva in izkušnje podzavestno vplivajo na naše življenje. Ne moremo ravnati drugače, saj nas potlačena čustva podzavestno vodijo pri naših dejanjih. Telesno-emocionalna terapija nam pomaga, da sprostimo telo, posebej tiste dele, kjer se kopiči bolečina zaradi potlačenih čustev. Telo namreč ne razlikuje med fizično in čustveno bolečino. Tako kot je potrebno zdraviti zlomljeno roko, jo razgibavati, je potrebno sprostiti tudi del telesa, kjer je nakopičena bolečina. Včasih se bolečina tudi vidno odraža na telesu v napetem vratu, trdem trebuhu, bolečinah v križu itd. Cilj terapije je torej, da se zavemo potlačenih dogodkov in čustev v našem telesu, da jih sprejmemo in izročimo Božjemu usmiljenemu pogledu in jim pustimo, da odidejo.

Terapija se izvaja v parih. Potrebno je vsaj pasivno znanje angleškega jezika. V program je vključena tudi sv. maša.

Telesno-emocionalna terapija ni nadomestek za psihoterapijo, lahko pa je njena koristna dopolnitev, saj ima večji dostop do vsebin, ki so za psihoterapijo težko dostopne.

  • 24.–30. avgust 2020 (začetek ob 9.00, sklep ob 16.00). Če kdo želi, lahko pride že 23. avgusta zvečer ali ostane v Hiši kruha do 31. avgusta zjutraj.

Vodita ga. Thalia Slinn z Inštituta St. Anselm in s. Judita Mihelčič s sodelavci.

Kotizacija je 290 € (vključuje bivanje in program).

Več informacij in prijava (sicer tudi na desni strani): mateja.krasevec(pri)centerskupaj.si

Metodo dela na telesu uporabljamo tudi pri duhovnih vajah Slavite Boga v svojem telesu.

Prijavnica 4 – večdnevni programi