Dva posebna popoldneva v oranžni sobi

 

POPOLDAN Z OČETI

 

V četrtek, 8. marca, so imeli otroci iz oranžne sobe popoldan z očeti. Z veseljem so jih pripeljali v sobo, jim pokazali, kaj radi delajo in kaj vse že znajo. Očeti so jih navdušeno opazovali in ta čas posvetili samo njim – sinu oz. hčerki. To je bil za vsakega izmed njih zagotovo prijeten trenutek, ki se bo zapisal kot lep spomin na otroške dni v jaslih.

 

Več najdete v FOTOGALERIJI namenjeni staršem otrok AV.

 

POPOLDAN Z MAMAMI

 

Mnogo je cvetov življenja,
A le en se k srcu vzpenja.
Mama ta se imenuje
In ves svet ga občuduje.

(neznani avtor)

 

Mame so nam o večeru zaupale nekaj besed:

 

Na najinem zadnjem skupnem popoldnevu v jaslih sva obe z Vido uživali, kar potrjujejo tudi fotografije, ki nama jih je po dogodku poslala vzgojiteljica Katarina. Vida se je veselila tega popoldneva že dan prej. Bili sva precej aktivni. Vida mi je pokazala veliko različnih materialov. Najbolj sva se zabavali pri delu s plastelinom, pri katerem je Vida dala duška svoji domišljiji. Slastno sadno solato sva zmazali z užitkom. Pri pesmicah se je Vida še posebej izkazala, pa tudi njeni skoki so bili odločni in odlični. Hvala Bogu za najino zdravje na ta dan ter Katarini in Tini, da sta lepo poskrbeli za nas!
(Vidina mamica)

 

Na prvi pomladni dan sta nam, mamicam otrok iz Oranžne sobe, vzgojiteljici Katarina in Tina pripravili prijetno popoldansko druženje z našimi malčki.
Pokazali so nam, kako poteka njihov ustvarjalni dan ter s katerimi materiali, igrami, pesmicami in tudi obveznostmi si zapolnijo čas, ko niso z nami.
Z navdušenjem smo jih opazovale, kako si že (skorajda) sami postrežejo s hrano in pijačo, predvsem pa, kako znajo umiriti svojega igrivega in zvedavega duha ter prisluhniti tišini.
Prepričana sem, da smo pri tem vse mamice, po tihem ali na glas, prekipevale od ljubezni, ponosa, veselja in hvaležnosti!
Komaj čakamo, da se zopet srečamo!
(Anina mamica)

 

Več najdete v FOTOGALERIJI namenjeni staršem otrok AV.

 

Tina Klinkon