Angela 42, božič 2016

naslovnica-42

En, dva, tri in že je leto naokoli in s tem priložnost, da se srečamo preko naše revije, ki prinaša utrip našega življenja. Naše stalne rubrike smo napolnile z vsem, kar se dogaja med nami, vpete pa smo tudi v dogajanje v Cerkvi doma in po svetu.

20. novembra 2016 se je zaključilo Leto usmiljenja, že 2. februarja 2016 smo v Rimu zaključili Leto posvečenega življenja. K poglabljanju naših korenin so nam pomagali gostje, ki so nas letos obiskali, še posebej s. Maria Campatelli in g. Gianpietro Belotti. S. Zorica Blagotinšek je obiskala Avstralijo, s. Mateja Koršič začenja novo življenje v Čilu.

Veselili smo se s s. Diano Novak in s. Mojco Cafuta, ki sta izpovedali večne zaobljube. Mladostni duh je zaživel v vseh, ki so se udeležili svetovnega srečanja mladih na Poljskem. Študentski dom Uršula že 25 let nudi zavetje mnogim študentkam, ki študirajo v Ljubljani. Pokukate lahko tudi v skupnost Avstrija in v druge naše skupnosti in inštitucije.

Žene, uršulinke in naše prijateljice s katerimi smo na različne načine povezane, smo prinašalke in nositeljice življenja, Njegovega miru in ustvarjalnosti!

Da bi bil Učlovečeni Gospod, ki si je izbral Betlehem za svoj rojstni kraj in je sredi med nami kot služabnik, brat in sestra, sprejet in ljubljen! Da bi iz mnogih vrstic in fotografij začutili sv. Angelo, ki je živa med nami.

Da bi se srce dotaknilo srca in v novem letu živelo povezano z Bogom in z vsemi, ki romajo z nami!

s. Tatjana Car

 

Celotno revijo Angela dobite TUKAJ

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.